onsdag 5. februar 2014

COSTCO

Min første Costco-tur til Busan!
Snille danske Susanne, tok med seg tre av oss norske nykommere og vi kjørte av sted rett etter at ungene var levert på skolen. Hadde med Aliencard, 300 000 won i kontanter og plastposer! Da vi kom fyllte vi ut et søknadsskjema for å bli medlem, ble tatt bilde av og registrert. Medlemskapet koster 35 000 won. Så var det bare å finne seg en gigantisk handlevogn og handle i vei…

Costco Wholesale ( www.costco.kr ) er et kjempestort kjøpesenter hvor mye selges i kartonger på x antall… Varer står på europaller og hele butikken er på ett plan, med parkering på taket. Her kan du kjøpe all mulig slags vestlig / amerikansk (Kirkland) mat, både boksemat, frossen mat og fersk mat, møbler, kjøkkenartikler, pc, kamera, puter og dyner… Susanne forteller også at den er sesongbasert, slik at en vil finne for eksempel julevarer ved juletider osv. Nå hadde de en del hagemøbler og griller - så det vil vel si at grillsesongen nærmer seg!)

Vel, vi fire damene fikk handlet vi og jammen rakk det ikke med 300 000 heller…. Det er kun mulig å betale med American Express, koreansk kredittkort eller kontanter. Godt de har telleapparat for alle sedlene i kassen... Kassalappen endte på 331 980 won - cirka 2000 kr!

Broa fra Geoje over til fastlandet

Busan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar