lørdag 11. januar 2014

Første uka!

...
Mange nye inntrykk
Mange nye lukter
Mange blinkende lys
Mange uforståelige kråketegn
...


Det er lørdag og vi har vært her en uke allerede!

Vi ankom Seoul, Sør-Korea tidlig lørdag morgen 4. januar! Fløy videre sørover til storbyen Busan. Der ble vi hentet av en hyggelig koreaner og kjørt til døra!

Blokka vår i Aju-dong, Da Soop nr. 105
Der ble vi igjen møtt av to representanter fra Asian Tigers - June og en til, som guidet oss opp i 6. etasje og inn i den nye leiligheten vår. Deretter ble det kort vei til senga… Våkent til liv igjen utpå kvelden, og tok en rusletur i nærområdet. Hadde oss en varm sjokolade ved Yoger Presso - en kaffe- og isbar som ligger rett over gata for blokka vår, og handlet litt matvarer.

Søndag spaserte vi inn til Okpo. Spiste pizza. Møtte læreren til Ole, og fikk en kjapp omvisning på skolen. Ina fikk klippet håret.

Mandag 6. januar: 1. skoledag!
Ungene går på ISK, International School of Koje.


Skolen er i midlertidige bygg,
men arkitekturen er det ikke noe å si på…

Ser ut til at 1. skoledag gikk rimelig bra!)


















Mens barna var på skolen tok Asian Tigers oss rundt for å ordne praktiske ting som mobiltelefon og bil. Valgte å lease en Hyundai Avante, som ble klargjort og stod utenfor blokka noen timer senere samme dag!

Den nye bilen vår, her parkert nede i kjelleren i leilighetskomplekset!
Tirsdag 7/1: Mann og barn på jobb og skole. To vaskedamer kommer og vasker ut av leiligheten. Klær kan flytte inn i skuffer og skap. Jeg nyter freden i vårt nye hjem...

Onsdag 8/1: Det regner! Ungene fikk være inne i frimnuttene pga regnet - mon tro om det regner sjeldnere her enn hjemme!? Etter leksene kjørte vi tur til "Samsungbyen", og gikk på D-Cube kjøpesenteret. Et stort og flott kjøpesenter med alt mulig - her trengs mer tid...

Torsdag 9/1: Ble kjørt til immigrasjonskontoret for å registrere oss for få våre Ailien cards!



Fredag 10/1: Fikk først en elektriker på besøk, og deretter ankom garderobeskapet til Ole sitt rom.
Nå er alle klær på plass! De har mange skap med heng her nede, så jeg har handlet kleshengere i hopetall.

På kvelden var vi å spiste på en italiensk restaurant med en annen Statoilfamilie i Okpo. Kjekt å bli kjent med nye folk!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar